Bejelentés


Nem csak a 20 éveseké a világ!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Üzenőfal


Név:

Üzenet:

MI a ZUMBA?

Fő mozgató rugója a Latin-amerikai zenére koreografált táncok. Az alábbi táncok találhatók meg a koreográfiákban: Salsa, Rumba, Cumbia, Reggaeton, Samba, Flamenco, Hastánc, Afrikai táncok, Calypso, Quebradita, American Mix, Merengue, Bachata, Pop, Tango, Hip-Hop, Batukada, Vallenato, Cha Cha, Conga, Axé...

A Zumba Dél-Amerikából nevezetesen Kolumbiából származik. Megalkotója Beto Perez, aki mint fitness edző, először csak improvizatív módon alapvetően nem fitnessre tervezett zenékkel és mozdulatokkal végezte a programot. Így megszületett meg a Zumba Fitness-Party, ami nagy sikert aratott a résztvevők között.

A Zumba 10 év alatt hatalmas népszerűségre tett szert. Ma már világszerte hódolnak ennek a fergeteges latin ritmusokkal telített, önfeledt szórakozást nyújtó, ugyanakkor egészséget, fittséget létrehozó, jó kedvet, jó hangulatot, könnyedséget sugárzó programnak.

Az oktatói képzés 6 különböző szinten történik:

1) A Zumba Basic 1: amellyel már el is kezdheted a zumba oktatását, köszönhetően annak hogy a Zumba intézménye szerződésben áll minden Fitness világszervezettel és hitelesítve van az általuk kiadott oklevél, mely feljogosít arra, hogy ezzel a kezedben te oktathass

2) Zumba Basic Level 2: ezzel már több táncot is oktathatsz és jogot kapsz arra hogy koreográfiákat ossz meg a Zumba Instructor Networkon keresztül

3) A Zumba Gold: az idősebbek testmozgását veszi célpontba és arra hivatott hogy egészség megőrző frissítő mozdulatokat hozzon a közép korosztály számára. Ezt a Specialis kurzus azokat a kezdő közép korúakat és annál idősebb korú aktív korosztályt célozza meg akik,.most kezdenek el egy fittséget létrehozó egészséges életmódot. Akik most akarnak csatlakozni először a fitneszpartihoz Ez a Zumba Gold program figyelembe veszi az adott korosztályra jellemző anatómiai, élettani és pszichológiai szükségleteit, amely egy különleges székedzést is tartalmaz

4) Zumba Toning: melynek elvégzésével segíthetsz az embereknek izomzatot építeni és tonizálni testüket a táncokon és koreográfiákon keresztül. Elvégzéséhez Fitness oktatói végzettség ajánlott.

5) Zumba Aqua: megtanít ötvözni a Zumba mozdulatait a helyes vizes közegben végrehajtott fitness gyakorlatokkal. Elvégzéséhez Aquatic Exercise Association elismert végzettség ajánlott.

6) Zumbatomic: azaz a gyerekeknek szánt mozgás program. 4-12 éves korig tervezett program, amellyel garantáltan leköthetjük a kis srácok hiperaktivitását. Magyarországon ez a fitness forma még nem túl elterjedt, de egyre több lehetőség nyílik számunkra.

A Zumba csapata 2008-ban oktató DVD-ket is adott ki mellyel otthon is edzésben tarthatjuk magunkat:

A Cardio Party segít minden testrész megmozgatni, anélkül hogy megterhelő lenne, vagy nyűgként élné meg az ember.

A Sculpt and Tone segít izomzatot építeni és tonizálni.

A Flat Abs program egy 20 perces edzés program amely táncolás közben a hasfal és a haránt izomzatra figyel és mozgásban tartja, anélkül hogy a földön fájdalmas edzés programot hajtanánk végre.

A Basics segít megtanulni az alap lépéseket és 3 rész lépésre lebontva tanítja meg az mozdulat sort.

A Live! egy Zumba találkozót mutat be nekünk, melyet mi is végig táncolhatunk.És ha nem lenne elég időnk magunkra akkor egy 20 perces Express programot is mellékeltek nekünk.

Zumba intézménye szerződésben áll minden Fitness világszervezettel és hitelesítve van az általuk kiadott oklevél, mely feljogosít arra, hogy a tréningen részt vett személy ezt a programot oktathassa.

Farkasné Erzsébet Sinkó díjas Zumba instruktor és rekreációs tréner és táncoktató.

Zumba Instruktori Network száma: 114330

Telefon száma: +36/30/99 64 1666

Email: erzsi.zumba@gmail.com

farkasn.erzsi@gmail.com

Honlapja www.kineziologia1.hu

Ahonnan indultunk! Az képzésen készült fotók.


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!