Bejelentés


Nem csak a 20 éveseké a világ!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Nevem: Farkasné Erzsébet.

Alapképzettségem pedagógus, mentalhygiénés kineziológus terapeuta Táncoktató, Rekreációs Senior tréner , Zumba instruktor. Tehát nem táncos és nem testnevelő tanár..
Személyemben a zumba valódi szellemiségének megfelelő TÁNCOT ÉS MOZGÁST KEDVELŐ egyszerű emberrel találkozol. Azért is választottam a zumba speciális ágát a Gold-zumbát, amely programot kifejezetten az időseknek, túlsúlyosaknak, illetve azoknak állították össze, akiik valami okból kifolyólag fitness zumbát nem tudják végezni..
1949-ben születtem. Számold ki nyugodtan hány éves vagyok! IGEN, jól számoltál, ANNYI!

Ezért is állítom nyugodt szívvel, hogy egyik leghitelesebb GOLD- ZUMBA instruktor vagyok!

MOTTOM:
Ha citromot kapsz, csinálj belőle limonádét!

Duci, mozgásszervi bántalmakkal küzdő visszahúzódó kislány voltam, aki mindig szerette a táncot azt, ami akkoriban a léhaság kategóriába tartozott. Így a "táncos karrierem" csak 12 évesen, az orvos javaslatára indult el.

Jártam társastánciskolába, klasszikus balettra,. Balettmesterem a nagy táncos-komikus színész óriás Feleki Kamill felesége volt, aki a legnagyobb ámulatomra heti szinten mutatta meg, hogy túl a 70-éven kicsi gömbölyded alkattal miképpen lehet könnyedén sikkesen sztepptáncot, színpadi táncot táncolni és balettet tanítani. Akrobatikát Mednyánszki Ági testvérétől, Balázs Péter színész édesanyjától Mednyányzky Henriettől tanultam.
15 évesen a balettiskolából kiöregedve az érdeklődésem a néptánc felé fordult. Férjhez menetelemig 2 évet a KISZ művészegyüttes és 1 évet a Vasas művészegyüttes utánpótlás csapatában táncoltam.
Mindezt 51 évvel ezelőtt, és ez az időszak mindössze 6 év volt!
A házasságkötés után, család egzisztencia, építkezés, gyereknevelés, főiskola majd mire minden rendeződni látszott, jött a külső nyomot is hagyó, kisebb fogyatékosságot is okozó bagatel sérülés, baleset, ami fordított az életemen.
Így az addig „összegyűjtött” 10 kisebb- nagyobb műtéti beavatkozás mellé került két újra élesztés és további 17 újabb műtét.
Az életem a napi gyógytornával, fájdalmakkal, a kilókkal és az önmagammal való küzdelemből állt.  Körülményes felépülés, a család, a leszázalékolás, a túlsúly, gerincsérv, váll és térdízületi gyulladást, magasvérnyomás körül forgott az életem.


Akkor úgy éreztem mindent elveszítettem. Volt 3 szakmám, amiből egyet sem tudtam csinálni. A reményt a sok éves gyógytorna adta vissza, ami után az orvos annyit mondott „Vegye tudomásul a mi tudásunk eddig tartott örüljön, hogy él! A többi higgye el, magán múlik!”
Ekkoriban olvastam valahol azt, hogy " az a krízis, ami nem öl meg, az megerősít és célt adva motiválni kezd.
És ez igaz lett az én életemben is, mert ekkor találkoztam az agykontrollal, majd a kineziológiával, a családfelállítással, melyek eredményeképpen ma az egyik legtapasztaltabb kineziológus családterapeutának mondhatom magam.
2005-ben résztvettem Farkas Andrea tánc és mozgásterapeuta 3 éves képzésén, ahol Szakrális körtánc oktatóként végeztem. A módszert 4 éve tanítom. Bővebben...
A ZUMBÁVAL 2010 augusztusában lányom Farkas Monika által kerültem kapcsolatba !www.freedancehall.hu 2010 november 28.-án Alfredónál végeztem a Zumba Basic1-t. A kellemes elfogadó legkör bátorságot adott, ahhoz, hogy részt vegyek 2011 január 14. Pozsonyban, Daniella Zumba Gold képzésén. 2011 augusztusában az a magyarországi I.Zumba Oktatók Kongresszusán a B2 és a Zumbatomic (gyerekzumba)képzésen vettem részt.

2012.12.02.-án, az a megtiszteltetés ért, hogy Gina Grant-tól a zumba koronázatlan királynőjétől, hazánkban elsőként a Sportamax rendezvényen 1400 zumba kedvelő jelenlétében én vehettem át, a BETO PEREZ személyes aláírásával a NEMZETKÖZI ZUMBA OFFICE  által alapított díjat a  SINKÓ TAMÁS EMLÉKDÍJAT az idősek mozgásra való motiválásáért végzett munkám elismeréseként!

Köszönöm Fejszés Bernadettnek és Grundmann Bélának a sok-sok támogatás és bátorítást!
2013.05 Lilleben a nemzetkozi Zumba
kongresszuson Zumba Toning képzésen vettem részt.
2013. 09 SENTAO székes zumba instruktor lettem

Csoportjaimat: Első zumba-gold foglalkozásomat 18 hasonszőrű embernek, 2011 02 02-án belvárosi Magyarok Házában,megtartottam.

Ma hetente 7 helyszínen 12 csoportban cc.120főnek tartok Gold-Zumba órákat!

Most ennyi idő után arra a kérdésre miért éppen az én óráimat választják a válasz a következő volt:" Mert meggyőzően hiteles a számukra az, hogy a szemük előtt jön és jött létre a változásom. Az ahogyan a mozgásom egyre rugalmasabbá, harmonikusabbá vált, és ahogy 105kg lefogyva egyre karcsúbbá válva ma 75kg-vagyok! "

Tehát A SIKEREM TITKA: A HITELESSÉG!!

Soha nem késő!

Az életemben 100%-san megtapasztaltam, hogy az egészséghez vezető út a mozgáson keresztül vezet! Erről a kineziológusi (mozgástudománya) a tánc és mozgásterapeutai tapasztalataim is jól bizonyítják.
Ráadásul, most már azt is tudom hogy nincs LEHETETLEN! Mert a lehetetlent azok az emberek találták ki akikben nincs meg az erő változtatásra. Mert a lehetetlen egy óriási lehetőség!

Hidd el, SOHA NINCS KÉSŐ A VÁLTOZTATÁSRA! Ha nekem sikerült 48 év szünet után, két újra élesztés, 27 műtét után 105kg-ról 75 kg-ra lefogyni és elkezdeni táncolni, akkor ezt te is megtudod csinálni!!
Gyere el az óráimra és tapasztald meg, hogy te is mennyi mindenre vagy képes!

Várlak szeretettel
Helyszíneket és az ÓRÁK BEOSZTÁSÁT AZ ÓRAREND címszó alatt találod!
Farkasné Erzsébet Sinkó díjas Zumba instruktor rekreációs tréner táncoktató 30/9964166
erzsi.zumba@gmail.com
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!